متخصصان علوم پزشکی دانشگاه سنگاپور در یک آزمایش جدید ترکیبی را در چای سبز شناسایی کرده‌اند که در پیشگیری از پارکینسون موثر است.

به گزارش ایسنا، متخصصان دانشکده پزشکی «یونگ لو لین» در دانشگاه ملی سنگاپور در این آزمایشات یک فرآیند فعال را بین ترکیبی در چای سبز و نیز پروتئینی در بدن شناسایی کرده‌اند که می‌تواند به حفاظت سلولی از بدن در برابر این بیماری کمک کند.

به گزارش خبرگزاری شینهوا به نقل از شبکه تلویزیونی محلی «نیوز آسیا» پزشکان سنگاپوری می‌گویند این ترکیب موسوم به EGCG نوعی پروتئین در بدن با عنوان کیناز AMP مورد هدف قرار می‌دهد و این فرآیند مانع از مرگ سلول‌های مغزی در مواجهه با استرس و فشار می‌شود.

این آزمایشات روی مگس‌های میوه مبتلا به عارضه شبه پارکینسون نشان داد درمگس‌هایی که با ترکیب EGCG تحت درمان قرار می‌گیرند، توانایی حرکتی بهبود پیدا می‌کند و همچنین حفظ نورون‌های (سلول‌های عصبی) مغزی نیز در این مگس‌ها به میزان چشمگیری بیشتر می‌شود.

این متخصصان امیدوارند که به زودی بتوانند با همکاری شرکت‌های داروسازی فرمول تولید داروی جدیدی را به دست آورند که برای کنترل بیماری در مبتلایان به پارکینسون سودمند باشد.



رپورتاژ
شناخت کلی از محصولات فلزی و انواع آن
همه چیز درباره جراحی زیبایی بینی
جراحی زیبایی سینه و پروتز
جشن عروسی
دوربین مداربسته دیجی همکار
آیا گنج یاب ها شبیه فلزیاب و طلایاب هستند؟ - شرکت فلزیاب تیوا
خدمات برش لیز
رفع جای جوش صورت با سابسیژن
میز و صندلی تالاری
لیپوماتیک
پذیرش مقاله در مجلات معتبر ISI و اسکوپوس
پاسخ به 7 سوال رایج در مورد عصب کشی دندان
چاپ کتاب در یک ماه با هزینه زیر یک میلیون تومان
چگونه راننده دینگ شویم؟
طرز تهیه روغن خراطین
زمان دقیق شرف الشمس در سال ۹۷ چه زمانی است؟
تاریخچه تغییر سرمربی در تیم استقلال تهران
انجام پایان نامه مدیریت
فروشگاه اسباب بازی بازیجو
نمایندگی برندها در ایران

لینک های مفید
آموزش مجازی | دوره آموزشی کفپوش سه بعدی | تور مسافرتی | خودرو | تور استانبول |

قدرت گرفته از : پانا بلاگ


.: :.